минулого тижня, буквально за день до старту продажів iPhone 11, відбувся офіційний вихід прошивки iOS 13 для пристроїв Apple. Однак незважаючи на величезну кількість нововведень, оновлення викликало цілий ряд проблем з iPhone, від яких постраждали не тільки користувачі, але і розробники. Втім, нічого дивного, адже кількість користувачів збільшується, так що помилок будуть виявляти набагато частіше.

Відомий інсайдер і розробник додатків Стів Тротон-Сміт був настільки роздратований iOS 13, що висловився в Twitter про те, що не пригадує такого огидного якості прошивки з часів iOS 8, яка з'явилася на смартфонах користувачів в 2014 році. Втім, ставки на ринку смартфонів починають рости, так що Apple намагається максимально часто оновлювати свої гаджети, в тому числі і прошивку для них.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

На стадії бета-тестування було відомо про 117 помилки, але це було так страшно, так як на той момент iOS 13 була на стадії тестування. З виходом повноцінного оновлення помилки не зникли.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.