Українська Miracle the One - перший вітчизняний електромобіль з видатними характеристиками.

Судячи по зовнішньому вигляду, виробник дуже постарався зробити його максимально красивим, але при цьому зберегти гоночні характеристики. Власне, кузов Miracle the One натхненний європейськими гоночними машинами п'ятдесятих років минулого століття. Але під цією зовнішністю ховаються технології. Безпосередньо кузов виготовлений з вуглепластика. Цей матеріал гарантує легкість, але при цьому надійність і довговічність. Два електромотора, встановлені на задній осі, забезпечать сумарну віддачу у 300 л. с. і 500 Нм крутного моменту. Цього більш ніж достатньо, так ка квес автомобіля точно не перевищує 1000 кг.

Опціонально запропонують систему короткочасного збільшення потужності до дуже значних 610 к. с. за 12 тис дол. Батарея на 50 квтг забезпечить 500 км заявленого запасу ходу. Швидше за все, український електромобіль вийде дуже легким, але цінник точно здивує. Хоча, за такий розкішний екземпляр такий цінник здається не таким вже великим.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Планують підготувати 500 примірників за ціною 105 тис дол кожен.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.