В США журналісти змогли зняти секретний процес дорожніх випробувань нового електромобіля Tesla Model Y, який покажуть публіці вже до кінця цього року, якщо вірити словам Маска.

За даними авторів, випробування проходили в Пало-Альто, Каліфорнія.

Випробування електрокара на громадських дорогах свідчить про те, що Tesla вийшла на фінальний етап підготовки Model Y перед стартом продажів авто. Бюджетні кросовери, які були побудовані на базі Model 3, повинні вийти на ринок в кінці 2020 року, а ось анонсу обіцяли провести раніше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що Model Y і раніше помічали на тестах. Проте останнім часом про електрокар нічого не було чутно. Правда, про ціну “бюджетного” електрокара немає ніяких даних.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.