Бренд Daihatsu, що належить Тойоті, в свій час був досить популярний на українському ринку. Втім, компанія вирішила знову порадувати своїх фанатом, виходом нового авто.

За даними місцевих ЗМІ новинку вирішили дати знайому фанатам Daihatsu ім'я – Rocky, яке в 90-х носив трехдверний позашляховик. Нічого спільного, крім назви, з колишнім Rocky у нового паркетника немає. Щоправда, епоха брутальних позашляховиків вже пройшла.

На кого новий Rocky точно схожий, так це на Toyota RAV4, хоча крім зовнішності інших істотних подібностей у цих моделей немає.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Правда, новинка набагато компактніше оригіналу, так і під капотом кросовера розташований літровий турбомотор на 98 л. с. і 140 Нм., в парі з яким йде варіатор і передній привід. Пізніше в паркетника повинна з'явитися повнопривідна версія з двигуном 1,2 літра.

На жаль, про ціну або дату виходу виробник не повідомляв, так що залишається тільки чекати.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.