Стан засновника компаній SpaceX і Tesla Ілона Маска за тиждень зросло на 2 млрд доларів і досягла 22,9 млрд доларів, підрахував Forbes. Схоже, Маск всього за кілька днів може стати ще багатшими, і для цього практично нічого не треба робити.

Ілон Маск, BBC

Це сталося після того, як Tesla представила звіт про прибуток у третьому кварталі 2019 року. Звіт виявився цілком успішним, так що акції компанії сильно виросли в ціні.

23 жовтня після закриття ринку компанія-виробник електромобілів оголосила, що заробила 1,86 долара на одну акцію. При цьому аналітики очікували, що компанія зазнає збитків – 42 центи на акцію.

Ілон Маск, Радіо Свобода

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скоригований прибуток Tesla склала 342 млн доларів. Доходи компанії склали 6,35 млрд доларів – це на 8% нижче показника за третій квартал минулого року. Втім, річний прибуток поки що невідома, так що варто дочекатися кінця 2019 року.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.