Компанія Perficient Digital представила нову версію свого щорічного дослідження точності цифрових асистентів – Alexa від Amazon (Echo і Echo Show), Cortana від Microsoft, Assistant від Google (Home і смартфони) і Siri від Apple. Дивно, але переможцем виявився Google Assistant.

Google Assistant, Voicebot

Предметом даного дослідження стали 5 тис. запитів на 7 пристроях для визначення точності відповідей серед популярних голосових помічників.

Google Assistant, MakeUseOf

За ним у рейтингу розташувався Alexa. Що стосується самих питань та отриманих на них відповідей, то в 2019 році точність відповідей зменшилася практично по всіх гаджетів. Дивно, але голосові помічники хоч і користуються популярністю, але вони ще не здатні відповісти на будь-яке питання, і справа стосується навіть толерантності. Компаніям варто попрацювати над алгоритмами видачі відповідей.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.