Відомий галузевої інсайдер Мін-Чі Куо, який спеціалізується на продукції Apple, несподівано переглянув свій оптимістичний прогноз на комерційний успіх другої ревізії компактного iPhone SE. Тепер інсайдер впевнений, що успіху компанія не доб'ється за допомогою нового бюджетника.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

У листі, відправленому інвесторам Apple, Куо переглянув власні прогнози, зроблені раніше. На його думку, до кінця 2020 року компанія продасть не більше 20 мільйонів iPhone SE 2, а при вдалій маркетинговій політиці — 30 мільйонів. Раніше аналітик передбачав, що продажі складуть до 40 мільйонів примірників. Однак, незабаром все змінилося, і на це вплинули деякі фактори.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

наприклад, компанії доведеться боротися з конкурентами, які за такий же цінник будуть пропонувати покупцям більш потужні моделі смартфонів. До того ж, Android зараз починає набирати обертів за рахунок продажу смартфонів Xiaomi і Huawei. І остання проблема - новий SE 2 буде не таким компактним, як легендарний SE. Це і зіграє ключову роль, так що яблучної корпорації варто переглянути свої погляди на очікуваний SE 2.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.