Ще до передбачуваного анонсу Samsung W20 стала відома практично вся інформація про характеристики майбутньої новинки, але південнокорейському вендору вдалося здивувати навіть інсайдерів. У мережі з'явився постер зі смартфоном, який здатний згинатися, і його форми відрізняються від очікуваних.

Samsung W20, 4PDA

Згідно з опублікованим зображення, дизайн апарату являє собою аналог представленого раніше Samsung Galaxy Fold з прямокутним дисплеєм. Однак, його діагональ і розміри поки невідомі. Втім, Snapdragon 855 Plus, від 8 до 12 ГБ ОЗУ і 5G-модем, і це дає зрозуміти, що смартфон отримає круту начинку, але і вартість теж захмарним.

Презентація Samsung W20, судячи з тизера, відбудеться вже 19 листопада. Індійський інсайдер Мукул Шарму припускає, що новинка може представляти собою модифіковану версію Galaxy Fold для ринку КНР, але ця інформація не підтверджена виробником. Також інсайдери додали, що ціна буде в районі 3100 доларів, і це просто колосальна сума для смартфона.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.