Роки очікувань закінчилися - відомий японський геймдизайнер Хідео Кодзіма випустив свою нову гру Death Stranding. Поки це ексклюзив для PlayStation 4, але влітку 2020 року гра вийде на ПК. Втім, ця гра є одним з головних ігрових проектів 2020 року, так як в геніальності творці Хідео Кодзимы ніхто не сумнівався, а значить, продукт має бути якісним.

Death Stranding, overclockers

Death Stranding вже продається в цифровому магазині PS Store за ціною 1899 гривень. Версія на дисках з'являться у продажу 12 листопада і буде дорожче.

Death Stranding, ігроманія

Звичайно, гра кардинально відрізняється від інших, але це її головна “фішка”.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Звичайно ж, без оцінок зарубіжних видань нікуди:

  • Digitaly Downloaded — 100 балів;

  • IGN Italia — 99 балів;

  • Vandal — 92 бали;

  • XGN — 85 балів;

  • Destructoid— 80 балів;

  • CG Magazine — 75 балів;

  • Hardcore Gamer — 70 балів;

  • VGC — 40 балів.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.