На краудфандингової майданчику Kickstarter китайська компанія Anyware зареєструвала проект по збору коштів на виробництво спеціальної приставки PhoneBook, з допомогою якої можна буде перетворити смартфон на основі операційної системи ОС Android в ноутбук. Звучить круто, але у цієї ідеї є величезна кількість недоліків, серед яких відсутність належної системи захисту, а також проблеми зі слабкими смартфонами.

Anyware, голос

Розробники PhoneBook кажуть, що це “перше в світі пристрій, що забезпечує підтримку мобільних ігор з повноцінною клавіатурою і мишкою на великому екрані". Це недоступно, наприклад, у концепції Samsung DeX. Звучить круто, але варто дочекатися офіційних продажів, щоб упевнитися в успіх стартапу.

Anyware, голос

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.