Представлений минулого тижня складаний смартфон Motorola RAZR (2019) був спочатку заявлений як ексклюзив американського оператора Verizon. Тепер же стало відомо про вихід незвичайної новинки і в інших регіонах, а разом з тим з'явилася інформація про європейських цінах. Втім, ціни відрізняються один від одного, в залежності від регіону.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

У США новий RAZR надійде в продаж в січні наступного року за ціною $1499. Згідно з новими даними, з 24 числа того ж місяця пристрій також можна буде придбати і в Європі — принаймні, у Швеції. Повідомляється, що цінник буде олко 1860 доларів, що майже на 360 доларів дорожче. Зазначимо, що за 360 доларів можна купити смартфон середнього класу від Xiaomi або Huawei.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.