Сьогодні, 20 листопада 2019 року, на український ринок виходять бездротові навушники наступного покоління Apple AirPods Pro. Втім, ціни залишають бажати кращого, і ось чому.

AirPods Pro
AirPods Pro

В період з 20 листопада по 1 грудня буде діяти ексклюзивна ціна на новинку, яка складе 7999 грн. Враховуючи, що попередні версії AirPods були майже в 2 рази дешевше і на момент виходу.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Нагадаємо, що навушники нового покоління AirPods Pro були презентовані 28 жовтня в штаб-квартирі Apple в Купертіно, Каліфорнія. Серед основних переваг нового продукту розробники називають появу інноваційної функції активного придушення шуму, підтримку прозорого режиму і покращений анатомічний дизайн, які створюють умови для унікального иммерсивного звучання пристрою. Втім, режим шумозаглушення викликає головний біль у користувачів, а Apple поки ніяк не може виправити ситуацію.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.