Компанія Apple зосередиться на перегляд способу тестування програмного забезпечення iOS. Компанія хоче змінити роботу в компанії, що тестувати майбутні оновлення в самій компанії, і заздалегідь виявляти можливі баги. Звичайно ж, мова йде про iOS 14.

iOS 13
iOS 13

Це процес, який Google, Microsoft і багато інших використовують протягом багатьох років, щоб ізолювати і тестувати зміни в Chromium, Windows та інших програмних продуктах. Apple випустила вісім оновлень для iOS 13 всього за два місяці, вирішивши безліч проблем, таких як збій додатків, візуальні збої і навіть відсутні функції. Це означає, що iOS 14 буде більш стабільною, якщо говорити про роботу.

iOS 13
iOS 13

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.