Microsoft отримала ліцензію на експорт програмного забезпечення для Huawei. Нагадаємо, що у зв'язку з санкціями компанія не могла співпрацювати з китайської Huawei.

Windows 10
Windows 10

"20 листопада Міністерство торгівлі США задовольнило запит Microsoft на одержання ліцензії на експорт програмного забезпечення масового ринку для Huawei", - йдеться в заяві представника Microsoft для Bloomberg. "Ми високо цінуємо дії департаменту у відповідь на наше прохання.”

Windows 11
Windows 11

Тепер Huawei може продавати свої ноутбуки з Windows 10 на борту, що позитивно позначиться на фінансовому стані компанії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.