За повідомленням джерел в Китаї, Xiaomi отримала патент на вертикальний складаний телефон формату “розкладачка” з двома фронтальними камерами. Схоже, смартфон RAZR від Motorola сильно сподобалася компаніям, так як коні почали випускати подібні гаджети.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

Патентна заявка була подана в спеціальну службу ще в серпні 2018 року, але була опублікована вже після анонсу RAZR.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

У розгорнутому стані незвичайний гаджет може отримати лицьову панель у верхній частині екрана, можливо, для третьої камери, імовірно, для “маленьких селфи”. У верхній частині смартфона видно датчики і динамік. Швидше за все, Xiaomi зробить цей смартфон дешевше свого конкурента. Гаджет однозначно стане популярним, але покажуть його точно не в цьому році.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.