Презентація пікапа від Тесли відбулася минулого тижня, і запам'яталася вона користувачам лише одним - провідний дизайнер Франц фон Хольцхаузен розбив два “броньованого скла” автомобіля на сцені металевою кулею. Звичайно, це був не той результат, якого очікував генеральний директор Елон Маск. Проте, він вже назвав причину того, що скло все-таки розбилося, і звучить це цілком логічно.

Прямо перед випробуванням металевого кулі фон Хольцхаузен ударив молотом по двері на сцені, щоб довести її міцність і Маск каже, що цей удар “тріснув підстава скла”, тому вікна згодом розбилися при попаданні м'яча. Цілком можливо, що все сталося саме так, як каже Маск.

Це здається правдоподібним, тим більше що Маск також поділився уповільненим відео фон Хольцхаузена, що виконує той самий точний тест перед подією, з м'ячем, отскакивающим від вікна, яке не розбилося.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.