В мережі показали концепт-кар Vision Gran Turismo Lamborghini, який виглядає крутіше, ніж будь-Бетмобіль, який коли-небудь був на екрані.

Втім, це тільки концепція, і навряд чи компанія планує випускати такий автомобіль. Звичайно ж, як таких характеристик не багато, але вони цілком собі непогані як для спорткара. Швидше за все, новинку показали, щоб натякнути на дизайн майбутніх авто, і мова йде не тільки про новинки з ДВС.

до Речі, про ціни. Повідомляється, що новинка обійдеться в 3.6 мільйонів доларів, якщо врахувати, що вона отримала електродвигун на 800 кінських сил. Правда, в серійне виробництво модель так і не потрапить, але роздивитися з усіх сторін можна.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.