Valve почала масово видаляти гри з Steam. По суті, це зачистка перед новорічною розпродажем.

Steam
Steam

Повідомляється, що тисячі ігор були заборонені на сервісі. Втім, це не ААА-проекти. По суті, під руку потрапили дешеві інді-проекти, про які важко знайти інформацію за межами їх тепер віддалених сторінок Steam. На момент написання статті загальна віддалена сума становить трохи більше 2550, підскочивши на кілька сотень протягом останніх двох годин.

Steam Chat
Steam Chat

Втім, Valve в цьому не винна. З кожним роком обмежень все більше, так що деякі ігри порушують нові правила бібліотеки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.ua писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.