Компанія Vivo готова представити смартфон V17 в Індії. У мережі з'явився постер, який частково відображає дизайн смартфона.

VIVO V17, gizchina

останнім часом Vivo проводить ребрендинг своїх смартфонів для різних регіонів, що збиває з пантелику багатьох користувачів мережі, особливо любителів смартфонів. Хоча вони випускають телефони з одним і тим же прізвищем у різних країнах, вони, як правило, відрізняються один від одного дизайном і технічними характеристиками.

Судячи з недавной витоку, Vivo V17 для Індії буде мати L-подібну чотирикутну камеру у верхньому лівому кутку.

VIVO V17, gizchina

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Характеристики зазначеного телефону також просочилися в мережу. Vivo V17 отримає 6,44-дюймовий дисплей AMOLED iView з сенсором відбитків пальців на екрані, Snapdragon 675, 8 ГБ ОЗУ / 128 ГБ ПЗУ, підтримку карти microSD, 32-мегапіксельну камеру для селфи, 48 Мп + 8 Мп + 2-мегапіксельна + 2-мегапіксельна основна камера і батарея ємністю 4500 мАч з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт через USB Type-C.

Про ціну поки говорити рано.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.