В еко-ланцюжку продуктів Xiaomi дійсно представлений широкий асортимент товарів і гаджетів, що є благословенням для покупця прямо перед початком різдвяних свят. Компанія приготувала подарунок для всіх користувачів, знизивши ціни на зручний портативний принтер Xiaomi Pocket AR і бездротової динамік Baseus ENCOK E09 і будильник.

XIAOMI POCKET AR PRINTER , gizchina

Портативні принтери, засновані на технології цинкової друку, не є чимось інноваційним. Втім, цей гаджет незамінний для тих, хто любить фотографувати. Принтер Xiaomi Pocket AR може запропонувати компактні розміри, 3-дюймові зображення, функцію фотодруку AR і багато іншого.

BASEUS ENCOK E09, gizchina

Другим гаджетом по знижці є будильник Baseus ENCOK E09. Це будильник з двома будильниками і двома регульованими режимами освітлення, бездротовим динаміком Bluetooth з двома динаміками 3 Вт і 40-мм. Вбудований акумулятор ємністю 1500 маг повинен забезпечити більше 40 годин у режимі очікування, якщо це необхідно, або 6 годин відтворення музики. На нього теж непогані знижки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.