Ціни на чотири смартфона Samsung Galaxy просочилися всього за кілька днів до глобального запуску одного з них. Чотири наступних моделі - Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite, Galaxy A71 і Galaxy A51. Samsung Galaxy A51 покажуть публіці вже 12 грудня.

Згідно з недавнім звітом голландського видавництва GalaxyClub, ціни на нові моделі були виявлені в онлайн-магазині словацької електроніки DATART.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Galaxy S10 Lite, який є більш дешевим варіантом популярного смартфона Galaxy S10, був вказаний з ціною 669 євро. Galaxy Note 10 Lite, який є більш дешевим варіантом Galaxy Note 10, випущеного раніше в цьому році, буде коштувати 609 євро. Galaxy A71 був помічений з ціною в 469 євро. Нарешті, Galaxy A51 будуть продавати за ціною в 375 євро.

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.