У відкритому листі співробітникам служби безпеки США, Великобританії і Австралії Facebook підтвердив свою прихильність впровадження наскрізного шифрування на всіх своїх платформах обміну повідомленнями. У Facebook також відповіли, що уряд не розуміє, як працює шифрування.

Facebook
Facebook

З самого початку, відтоді, як WhatsApp впровадили шифрування в 2016 році, широке поширення шифрування стало проблемою для державних чиновників. За останні кілька років уряди в усьому світі були протести через розгортання технології, стверджуючи, що правоохоронним органам розшифровувати повідомлення терористів.

Цукерберг - глава Facebook
Цукерберг - глава Facebook

Втім, Facebook вважає, що конфіденційність особистих даних кожного користувача куди важливіше, а відмовлятися від шифрування не збирається.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.