Оновлення Chrome 79 вже доступна користувачам. Перш ніж робити що-небудь ще, натисніть кнопку з трьома крапками у верхньому правому куті браузера на робочому столі, потім “Довідка”, а потім “Про Google Chrome” і оновити систему до останньої версії.

Встановлення Google Chrome, web-city.org
Встановлення Google Chrome, web-city.org

У браузері з'явилася нова система, яка повідомить вам, якщо ваш пароль зламали.

Ця функція тепер виконує швидку перевірку при кожному вході в аккаунт користувача Chrome. Припускаючи, що ви спочатку увійшли в свій обліковий запис Chrome, знайдіть параметр “Попередити вас, якщо паролі виявлені в результаті злому даних” у розділі “Синхронізація і служби Google”. Система буде вас попереджати, якщо ваш пароль зламають, чи увійдуть з іншого пристрою.

Google Chrome
Google Chrome

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.