Буквально минулого тижня Qualcomm представила нові процесори, які з'являться вже в смартфонах 2020 року. Не дивно, що 5G був в центрі уваги не тільки флагманської платформи Snapdragon 865, але і “преміум-класу” Snapdragon 765. До

Повідомляється, що Redmi K30 5G з'явиться саме з новим чіпсетом..

Телефон також може похвалитися екраном з частотою 120 Гц, який стане в нагоді як для ігор, так і для комфортного використання. У нього подвійні фронтальні камери, які Xiaomi тепер називає “DualDotDisplay”.

Xiaomi Redmi K30 5G, slashgear

На задній панелі розташована четвірна камера Sony IMX686 з 64-мегапіксельним датчиком. До нього приєднуються 8-мегапіксельна 120-градусна ультра-ширококутна камера, 5-мегапіксельна супер-макрооб'єктив і 2-мегапіксельний датчик глибини.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Xiaomi Redmi K30 5G, slashgear

Враховуючи стандарт 5G для телефонів 2020 року, існує побоювання, що ціни будуть значно підняті. Схоже, що це не так з Redmi K30 5G, який буде продаватися за 1999 юанів, близько $285. Це не набагато вище, ніж у аналогічного Redmi K30 з підтримкою 4G, працюючого на Snapdragon 730 з 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ пам'яті, що буде коштувати 1 899 юанів (270 доларів).

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.