Mercedes-Benz GLA-Class 2021 показали на нових фото. Це повністю перероблений кросовер, так що в ньому буде купа приємних сюрпризів.

Зовні GLA-Class є еволюцією старого автомобіля. Візуально можна помітити різницю в задніх габаритах, а також у зміненій радіаторних гратах.

2021 Mercedes-Benz GLA, autoblog

Що стосується салону, новинка отримала два екрани поряд один з одним в чорному скляному моноліті, великі круглі вентиляційні отвори і стильні маленькі металеві перемикачі у центральній панелі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

2021 Mercedes-Benz GLA, autoblog

Стандартними моделями GLA-класу є GLA 250 і GLA 250 4MATIC. Перший має передній привід, а другий - повний привід. Обидва отримують однаковий 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, що виробляє 221 кінських сил.

Що стосується цін, за новинку попросять близько 35 тисяч доларів.

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.