Не секрет, що на ринку почали з'являтися гнучкі смартфони. На даний момент Samsung є єдиною компанією, яка може прямо зараз продавати гнучкий Galaxy Fold, в той час як Motorola скоро з'явиться на ринку зі смартфоном Razr, а Mate X від Huawei доступний тільки в Китаї.

Патент Xiaomi, gizchina

Що щодо Xiaomi? Незважаючи на презентації прототипу складного смартфона, на даний момент жодних оголошень про виробництві зроблено не було. Але завдяки кільком патентів, ми побачити, яким буде майбутній смартфон компанії.

Концепція смартфона нагадує Motorola Razr. Смартфон буде складатися як звичайні складні кнопкові телефони. Звучить дуже зручно, так як про надійність Galaxy Fold поки говорити рано.

Патент Xiaomi, gizchina

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Можливо, смартфон покажуть публіці вже в другій половині 2020 року.

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.