Головні болі Apple з оновленням iOS 13, можливо, зменшилися, але от проблем менше не стало. В останньому оновленні iOS додана нова функція, яка захищає дітей від деякий сайтів і додатків. Втім, баг полягає в тому, що діти можуть обходити дані заборони.

iOS 13
iOS 13

Все більше і більше дітей піддаються впливу мобільних пристроїв, іноді навіть надаючи свої власні дані. Ось чому виробники смартфонів і платформ додали функції, які дозволили б батькам краще контролювати їх дії зі смартфоном. Це особливо важливо, коли мова йде про повідомлення та дзвінки від людей, з якими не слід говорити дітям, незалежно від того, знають вони їх чи ні.

iOS 12.2
iOS 12.2

Втім, нова помилка в системі дозволяє обходити паролі для деяких дій, які батьки встановили як засіб захисту.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.