Нова патентна заявка показала майбутні плани компанії Huawei. Тут ми бачимо смартфон з трьома датчиками камери, які можуть переміщатися від задньої частини до передньої частини смартфона.

Huawei, gizchina

Судячи з патентом, смартфон оснащений трьома датчиками камери, які можуть обертатися з передньої на задню частину смартфона. Іншими словами, ці камери можуть бути як фронтальних, так і основними.

Концепція нагадує Asus Zenfone 6 від 2019. Аналогічне рішення було прийнято Samsung Galaxy A80.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Проте, як завжди, це всього лише патент, який поки нічого не значить. Перевага Huawei полягає в тому, що ця концепція може використовуватися як брендом, так і компанією Honor, який впроваджує в смартфони круті нововведення.

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.