Lenovo вирішила перенести дати початку прийому попередніх замовлень і поставок Motorola Razr. Складаний фліп-смартфон є жертвою його успіху, виробник не може задовольнити попит.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

У період з 2004 по 2008 рік було продано майже 130 мільйонів копій. Перший Motorola Razr був одним з найпопулярніших мобільних телефонів 2000-х років. Схоже, що його наступник йде тим же шляхом, Motorola тільки що оголосила про відстрочення своєї дати для задоволення попиту.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

Оголошений за ціною 1500 доларів, складаний смартфон-розкладачка повинен бути доступний для попереднього замовлення в кінці цього року, а випускати його почнуть вже на початку 2020 року. Шанувальникам культового смартфона-розкладачки 2000-х років доведеться почекати трохи довше. На відміну від Samsung, який відклав випуск Galaxy Fold для перевірки свого екрану, Motorola Razr не є жертвою будь-яких технічних проблем. Фірма просто не може задовольнити попит, який перевищив її очікування.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.