В магазині Google Play було виявлено нове шкідливе ПЗ для Android. Отримавши назву Soraka, шкідлива програма ховається в коді 104 додатків, знайдених в магазині Google Play. В цілому за останні кілька місяців їх завантажили понад 4,6 мільйона користувачів мережі по всьому світу.

Google Play
Google Play

19 грудня 2019 року дослідники в галузі кібербезпеки з White Ops Threat Intelligence розкрили присутність 104 шахрайських програм Android в магазині Play Store. Його єдина мета - вивести нав'язливу рекламу на екрані смартфона своїх жертв. Код здатний навіть показувати рекламу в режимі очікування або на заблокованому екрані. Завдяки рекламному ЗА такого роду хакери отримують рекордний дохід від реклами в рекордно короткі терміни.

Google Play Pass
Google Play Pass

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.