Нещодавно були опубліковані результати конкурсу Best of Android Awards 2019. Дивно, але переміг у гонці китайський Realme X2 Pro.

AndroidAuthority розділив телефони Android на п'ять категорій: екран, батарея, камера, продуктивність і звук.

REALME X2 PRO, gizchina

Перший - екран. У цій категорії чотири кращих - це Google Pixel 4, Pixel 4 XL, Samsung Galaxy S10 і OnePlus 7T Pro.

Другий акумулятор. У трійку лідерів входять Realme X2 Pro, Xiaomi Mi 9 і Huawei P30 Pro.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Потім оцінили камеру. Найкращі два - Google Pixel 4 / Pixel 4 XL і Huawei Mate 30 Pro. До речі, у DxOMark були різні думки.

Звичайно ж не могли не відзначити продуктивність. У трійку лідерів входять Realme X2 Pro, Asus ROG Phone 2 і OnePlus 7T. Крім того, джерело досліджував довговічність виконання. У відповідності з цим, ASUS ROG Phone 2 сильніше Realme X2Pro і більше підходить для ігор.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Останнє - аудіо. Цей результат досить несподіваний. Redmi K20 Pro виграв цей суб-чемпіонат. AndroidAuthority заявила, що K20 Pro поставляється з роз'ємом для навушників з мінімальними спотвореннями і підтримує високоякісні формати передачі звуку Bluetooth, включаючи aptX HD і LDAC.

Що стосується щорічного чемпіонату Android 2019 року, AndroidAuthority вибрала Realme X2 Pro. Він вважається кращим серед різних флагманів. Крім того, джерело також вибрав Samsung Galaxy S10 + і Xiaomi Mi 9 в якості мобільних телефонів Android.

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.