Донедавна було можливо створити обліковий запис Messenger, використовуючи тільки номер мобільного телефону. Однак ця опція більше недоступна, і тепер у користувачів повинна бути обліковий запис Facebook.

Це відкриття було зроблено деякими користувачами, і на Reddit почали з'являтися скарги. Це пов'язано з тим, що користувачі не можуть увійти в свій обліковий запис Messenger, не маючи пов'язаної облікового запису Facebook.

збій в роботі Facebook
збій в роботі Facebook

Підтвердження цієї зміни також можна знайти у власному довідковому центрі Facebook. “чи Можу я зареєструватися в Messenger без облікового запису Facebook?” - тепер це питання з негативною відповіддю.

Facebook
Facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

“Ні, ви повинні створити обліковий запис Facebook, щоб використовувати Messenger”. Це зміна, яка не подобається багатьом користувачам. Хто любить використовувати Messenger для спілкування з друзями або родиною, але не хоче мати обліковий запис Facebook.

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.