В день розробників компанія Huawei офіційно оголосила, що число її активних користувачів по всьому світу становить понад 570 мільйонів чоловік в місяць. Крім того, в компанії зареєстровано понад 1,2 мільйона розробників по всьому світу.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

У недавньому інтерв'ю CNN, генеральний директор Huawei Рен Цзэнфэй (Ren Zengfei) сказав, що у компанії є амбітний “План B” щодо технологій США. За його словами, для забезпечення виживання Huawei також необхідно підготуватися до найгіршого сценарію. Рен Чжэнфэй підкреслив, що “якщо США не дозволяють своїм технологічним компаніям надавати нам продукти, у нас є інші, - додав він, - якщо ці варіанти стануть зрілими і стабільними, я не думаю, що ми будемо співпрацювати з американськими компаніями”.

Huawei
Huawei

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.