У цьому році Xiaomi випустила серію Xiaomi Mi 9 в лютому. Інсайдери повідомляють, що новинку Xiaomi Mi 10 можуть показати в лютому 2020 року. У серію можуть увійти смартфони Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro. За словами надійного радника з Китаю, топова версія лінійки 10 Mi, яка може бути Xiaomi Mi Pro, зможе повністю зарядитися приблизно за 35 хвилин.

Xiaomi Mi 10
Xiaomi Mi 10

Інсайдери повідомляю, що функція швидкої зарядки у версії 10 Mi була значно поліпшена. У тесті пристрій міг бути повністю заряджена майже за 35 хвилин. Бездротова зарядка Xiaomi потужністю 50 Вт ще не повністю готова. Бездротова зарядка навряд чи буде доступно користувачам у першій половині 2020 року.

Xiaomi Redmi 7
Xiaomi Redmi 7

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.