ByteDance, материнська компанія TikTok, як повідомляється, вивчає варіанти вирішення проблем, пов'язаних із заявами уряду США щодо національної безпеки.

Прапор Китаю, фото - Washington Post
Прапор Китаю, фото - Washington Post

Нагадаємо, що равітельство США подало до суду на TikTok, популярний додаток, яке створено для збору даних і їх відправки в Китай. Тепер здається, що ByteDance розглядає кілька варіантів захисту від цього обвинувачення. Він варіюється від агресивного відмови і судового розгляду в судах до оперативного відділення від самого TikTok.

Китай
Китай

Згідно зі звітом, ByteDance, що продає контрольний пакет акцій TikTok, може отримати вигоду приблизно в 10 мільярдів доларів. Ця оцінка була розрахована після підвищення оцінки програми у 2019 році, коли воно набуло популярності у глобальному масштабі. Декілька інформаційних агентств також заявили, що компанія в даний час є одним з найбільш цінних стартапів в світі. На жаль, напруженість у відносинах між США і Китаєм в формі торгових спорів загрожує поширенню інших додатків.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.