Після запуску розумних годин Haylou Xiaomi додала ще два продукту до своєї краудфандингової платформі. На цей раз ми розглянемо бездротову механічну клавіатуру Xiaomi MIIW і бездротову мишу. Бездротова клавіатура MIIW Elite має 85-клавішну конструкцію з ножничними клавішами. Для підключення він підтримує два різних режими, а саме Bluetooth і через виділений бездротовий приймач.

MIIW WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD, gizchina

Що стосується дизайну, клавіатура має закруглені кути, закруглені ковпачки клавіш і має товщину 7,8 мм. Крім того, ми дивимося на компактний дизайн без будь-яких додаткових рамок з боків. Компанія також запровадила купу цікавих нововведень: натискання певної клавіші активує голосової пакет HKUST Xunfei. Це дозволить користувачам вводити текст голосом, просто натисніть і утримуйте клавішу. Його також можна використовувати для активації різних інтелектуальних команд, таких як запит погоди і відкриття таблиць подвійним натисканням.

MIIW mouse Elite, gizchina

Xiaomi також додала бездротову мишу до платформи. Миша MIIW Elite поставляється з двухрежимным з'єднанням Bluetooth і бездротової приймач USB.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що стосується ціни, клавіатура MIIW Elite коштує 299 юанів (приблизно 42 долара), а дворежимна клавіатура 85 коштує 179 юанів (приблизно 25 доларів). Елітна миша також поставляється з ціною в 299 юанів (42 долара). Всі продукти будуть доступні на краудфандингової платформі YouPin.

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.