У Apple ніколи не вдалого оновлення iOS 13. З самого випуску ми чули про безліч проблем, пов'язаних з Personal Hotspot, дублює листами, синхронізацією голосових заміток Apple Watch, повідомленнями Fitbit, Siri і і багатьом іншим

Однією із важливих проблем, з якими iOS 13 зіткнулася, був зіпсований механізм WiFi. Незважаючи на кілька спроб уникнути неприємностей, люди знову і знову стикалися з труднощами при підключенні до безпроводової мережі.

iOS 13 на iPhone XS Max
iOS 13 на iPhone XS Max

Позапланові оновлення намагалися мінімізувати цю помилку. Тим не менш, навіть після випуску iOS 13.3, багато зіткнулися з проблемою при підключенні до безпроводової мережі.

Схоже, що навіть з iOS 13.3 користувачі відчувають труднощі з включенням мережі . І в Твіттері ми могли знайти більше людей, які залишилися незадоволеними оновленням iOS 13.3, яке так і не змогло виправити всі помилки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

iOS 13
iOS 13

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.