Інсайдери повідомляють, продукт Mac “ігрового рівня” може з'явитися до 2020 року з упором на кіберспорт. Це пристрій може являти собою iMac з великим екраном “все в одному” або ігровий ноутбук з великим екраном.

MacBook

Згідно витоку, цей ПК, орієнтований на кіберспорт, в наступному році може коштувати до 5000 доларів. Це буде перший випадок, коли Apple спробує себе у сфері кіберспорту. Якщо Apple вийде на ринок ПК для кіберспорту, це означатиме нові ділові можливості для відповідних виробників ланцюжка поставок.

MacBook Pro
MacBook Pro

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.