27 грудня група хакерів P2P зламала Need For Speed Heat. Вони знайшли спосіб, завдяки якому можна обійти захист Denuvo і запустити піратську версію гри. На це у програмістів пішло 49 днів. Тепер кожен бажаючий може ознайомитися з грою безкоштовно. Правда, на території України це незаконно і вважається крадіжкою.

Need for Speed Heat
Need for Speed Heat

Нагадаємо, що реліз Need For Speed Heat відбувся 8 листопада 2019 року на ПК, PlayStation 4 і Xbox One. Користувачі порталу Metacritic оцінили гру 6,5 балами з 10, а оцінка профільних видань склала 72 бали зі 100. Втім, гра нехай і неідеальна, але все ж її зробили більш цікавою, якщо порівнювати з попередніми серіями.

Need for Speed Heat
Need for Speed Heat

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.