У цьому році Google вирішила зробив експеримент з лінійкою смартфонів Pixel. Він випустив дві або більш доступні версії під назвою Pixel 3a і Pixel 3a XL. Після запуску двох телефонів Google оголосила, що планує випустити більш доступні телефони, і сьогодні ми вперше побачимо прийдешній Pixel 4a, який буде продаватися помітно дешевше своїх аналогів.

Google Pixel 4a, gizmochina

Рендери зроблені OnLeaks, прогнози якого постійно збуваються, так що цього разу точно варто прислухатися.

Pixel 4a, відповідно до рендерами, стане першим телефоном Google з отвором в дисплеї. Отвір розташоване у верхньому лівому куті дисплея і безумовно не найменше, що ми бачили. Повідомляється, що розмір екрана становить від 5,7 до 5,8 дюймів, а його дозвіл має залишатися Full HD +. У верхній частині дисплея є щілина для динаміка.

Google Pixel 4a, gizmochina

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.