TikTok є жертвою серйозного порушення безпеки. Хакери можуть використовувати його для зміни змісту відео, опублікованих на платформі. Крім того, хакери могли одержати доступ до персональних даних користувачів соціальної мережі.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Дослідники кібербезпеки в CheckPoint Research оголошують, що вони виявили “декілька вразливостей” на TikTok. За словами цих експертів, ці недоліки дозволяють хакерам відправляти SMS-повідомлення, що містять шкідливі програми, користувачам соціальної мережі. Хакери можуть легко “підробити” свою зовнішність, щоб змусити жертв повірити, що ці повідомлення приходять від TikTok.

Смартфони з вірусами
Смартфони з вірусами

Натиснувши на одну з цих скомпрометованих посилань, хакер може взяти під контроль обліковий запис своєї мети. Насправді він міг отримати доступ до завантажених відео та приватним відео або публікувати нові. Крім того, CheckPoint стверджує, що ще один недолік дозволив би їй захопити особисту інформацію користувача, що зберігається на серверах TikTok. Це робить його ідеальним грунтом для запуску фішингових операцій.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Враховуючи, що кількість користувачів програми досягає 1.5 мільярдів, це відмінне середовище для обману людей.

Нагадаємо, що компанія Samsung “позичила” логотип Apple заради своєї нової функції, однак, іконки технологій дуже схожі. Схоже, Samsung вирішила не морочитися.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила оновлений логотип PlayStation 5, але нічого революційного компанія так і не показала.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Samsung відзвітувала за продажу гнучкого смартфона. Судячи з усього, продажі перевершили всі очікування.