У наші дні Sony зазвичай роздає передплатникам PS Plus тільки дві гри в місяць.

Uncharted, inverse

Проте, це може змінитися, коли вийде PS5. Sony майже напевно відмовиться від двох ігор для PS5 і двох PS4, які з'являться в наступному поколінні, принаймні, на деякий час.

Цей місяць - перший місяць нового року і нового десятиліття - є винятком. Sony роздає чотири гри, але тільки тому, що три з них входять в колекцію Натана Дрейка, оновлену колекцію перших трьох Uncharted Games.

Це означає, що в січні ви зможете скачати:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

  • Uncharted: Drake’s Fortune

  • Uncharted 2: Among Thieves

  • Uncharted 3: Drake’s Deception

PlayStation 4, Rozetked
PlayStation 4, Rozetked

крім того, ви отримаєте Goat Simulator безкоштовно.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.