Згідно з повідомленням тайванського “Центрального інформаційного агентства”, ливарний цех TSMC плавно просувається у розробці 5-нм процесора. Цей виробничий процес увійде в масове виробництво у першій половині цього року. TSMC скоро проведе корпоративний брифінг про своїх передових технологічних процесах. Це стало центром уваги на ринку. Відповідно до звітів, розробка 5-нм процесора TSMC завершено на 80%. Цікаво, що є припущення, що TSMC зможе виграти всі замовлення на 5-нм процесор A14 від Apple.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

TSMC буде приймати замовлення не тільки на 5-нм процесора A14 від Apple, але і на 5-нм високопродуктивний процесор Huawei. Це дасть близько 8% виручки TSMC в цьому році. Користуючись високим попитом на 5G і високопродуктивними обчисленнями, 7-нм продуктивність TSMC в цьому році, ймовірно, буде продовжувати зростати. Це також прискорить зростання виручки TSMC на 20% в цьому році.

Схоже, Apple знайшла спосіб створювати нові процесори за вигідною ціною.

iPhone 12
iPhone 12

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.