Український стартап RefaceAI працює над мобільним додатком Doublicat. За допомогою цього додатка користувач отримає можливість перенести своє обличчя на діфку, замінивши обличчя героя з серіалу або фільму. Звучить досить цікаво. Правда, якщо врахувати, що всі маніпуляції виконує штучний інтелект, йому ще належить багато чому навчитися.

Компанію заснували Роман Могильний, Олесь Петрова і Ярослав Бойко в 2011 році, тоді вона називалася Neocortext. Спочатку команда займалася машинним навчанням, від роботи з семантикою тексту до візуального контенту. Тепер компанія зосередилася на своїй AI-технології заміни осіб, яка з кожним роком помітно удосконалювалася.

Тепер кожен бажаючий може перенести своє обличчя в діфку.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.