Vivo готується випустити як мінімум три смартфона в найближчі тижні згідно з сертифікатами, які виявили в мережі. В останні кілька днів в мережі з'явилися два телефону за номерами моделей Vivo V1950A і Vivo V1963A, з яких перший, за чутками, являє собою версію Vivo Nex 3 5G Snapdragon 865, а останній отримає невідомий чіпсет від Snapdragon. Серед цих двох нове пристрій з моделлю Vivo V1955A з'явилося сьогодні в базі даних 3C з підтримкою швидкої зарядки 55 Вт, як повідомляє Playfuldroid.

VIVO V17, galdgets
VIVO V17, galdgets

Це перший раз, коли ми чули про смартфон Vivo з номером моделі V1955A. Згідно зі списком 3C, це пристрій буде поставлятися в комплекті з зарядним пристроєм V550L0A0-CN, яке зможе заряджати телефон зі швидкістю до 55 Вт. Враховуючи це, цей загадковий смартфон безумовно є моделлю вищого класу, оскільки це найшвидша підтримка зарядки, яку ми коли-небудь бачили на смартфоні Vivo. Можливо, новинку покажуть вже до кінці зими 2020 року.

Vivo з двома екранами
Vivo з двома екранами

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.