За словами Nikkei, різні країни почали орієнтуватися на комунікаційні технології наступного покоління після 5G. Японія планує офіційне громадянське співпрацю для розробки комплексної стратегії для “після 5G” (технологія 6G). Японія планує досягти швидкості передачі даних, яка в 10 разів перевищить 5G до 2030 року. Китай, Південна Корея і Фінляндія також почали дослідження, розробки та інвестиції.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Міністерство внутрішніх справ і зв'язку Японії створить у січні дослідницьке товариство. Представники NTT Docomo і Toshiba підведуть підсумки комплексних стратегій, таких як цілі продуктивності 6G. Японія буде сприяти розвитку технології 6G з використанням державного бюджету.

Смартфон Nokia
Смартфон Nokia

Використовуючи технологію високошвидкісної зв'язку “post-5G” (6G), багато немислимі речі будуть можливі. Швидкість 6G повинна бути як мінімум в 10 разів швидше, ніж 5G. Це план японського Міністерства внутрішніх справ та зв'язку. Дослідження буде зосереджено на швидкостях мережі, які можуть миттєво передавати великі обсяги даних.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.