Якщо ви коли-небудь відчували себе в небезпеці і потребували допомоги, перебуваючи на побаченні з кимось, кого ви зустріли в додатку, ви не самотні.

Тепер, намагаючись вирішити давні проблеми з безпекою своїх користувачів, Tinder представить нові функції, які дозволяють користувачам обмінюватися інформацією про майбутні дати і оповіщати правоохоронний органи, якщо їм потрібна допомога або вони знаходяться в небезпеці.

Tinder, gizchina

Материнська компанія Tinder, Match Group, оголосила в четвер про своє партнерство з Noonlight, додатком безпеки, яке відстежує місцезнаходження людей і відправляє цю інформацію служб екстреної допомоги при спрацьовуванні тривоги в додатку.

Згідно з прес-релізом Tinder, починаючи з 28 січня, користувачі можуть вводити інформацію про своїх датах у функції Noonlight, в тому числі, коли і куди вони прямують і з ким; ділитися службами визначення місця розташування, щоб додаток відстежувало їх під час побачення; і натисніть кнопку паніки, якщо додатку потрібно попередити аварійні служби.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Tinder, gizchina

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.