Відтепер додатки стали менше збирати інформації про користувача, а також чимало розробників програм втратили власника гаджетів з поля зору, адже не можуть визначити його точне місце знаходження. Щоправда, це стосується виключно щасливчиків, які мають iPhone з iOS 13.

Про таке заявили аналітики Location Sciences.

Як відзначається, у зв'язку з обмеженням фонового відстеження геолокації в iOS 13, які Apple внесла, привели до зниження збору даних про місцезнаходження користувача на 68% в порівнянні з попередньою версією системи. Окрім цього, додатки стали збирати на 24% менше інформації, навіть коли відкриті.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Зауважується, що відтепер програми кожен раз мусять запитувати користувачів про дозвіл на відстеження геолокації. Але навіть якщо певний додаток й отримав постійний доступ, то система періодично пропонує його обмежити.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple похвалилася нереальним успіхом Apple Store: 50 мільярдів за додатки

Як повідомляв Знай.uа, компанія Samsung "позичила" логотип у Apple для нової технології: фото

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.