У популярній відеогрі Fortnite американської компанії Epic Games стали доступні нові предмети спорядження, а також костюми для персонажів.

Про це стало відомо з повідомлення на офіційному Twitter-акаунті Fortnite у понеділок, 27 січня.

"Майстер перемоги. Візьміть новий костюм Шифу і кирку Мудрості в магазині предметів зараз!" – йдеться у публікації.

скріншот Twitter

скріншот Twitter

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Fortnite — це кооперативна пісочниця на виживання, основними механіками якої є дослідження, збір ресурсів, будівництво укріплених будівель і боротьба з хвилями наступаючих зомбі.

Гравці кооперуються, щоб збирати предмети, які вони можуть використовувати для будівництва форту вдень, а вночі захищатися від зомбі.

Нагадаємо, що останні два роки мобільна гра PUBG була на слуху в багатьох, але зараз відбувається різке падіння інтересу до цієї багатокористувацької онлайн-гри. Можливо, на популярність вплинула поява гри Call of Duty: Mobile, а також посилення популярності Fortnite.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явився повний список головних ігор для ПК, які вийдуть вже в листопаді 2020 року.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Sony зняла в Києві нову рекламу для анонсу релізу PlayStation 4 Pro, вихід якого вирішили приурочити до випуску гри Death Stranding.