Комп'ютерна студія Epic Games провела перший кіберспортивний чемпіонат по грі Fortnite. Загальний бюджет фіналу чемпіонату перевищив $30 млн - рекордну суму для змагань такого типу, говориться в офіційному Twitter гри. Враховуючи, яку прибуток гра приносить щодня (більше 1 мільйона доларів щодня), гонорар повинен бути відповідним. І це при тому, що сама гра створена на безкоштовній основі, і для скачування не потрібно платити, та й гра працює як на ПК, так і на смартфонах і планшетах, і навіть ноутбуки.

Головний приз за перемогу в сольному чемпіонаті взяв 16-річний кіберспортсмен Кайл Гирсдорф, відомий під нікнеймом Bugha. Він виступає за перемоги Sentinels з Лос-Анджелеса. Титул був йому наданий за сукупністю очок, набраних за виступ протягом усього турніру.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кайлу Гирсдорф заплатили за перемогу близько $3 млн - рекордний для подібних змагань гонорар. Загальний бюджет фіналу турніру склав $30 млн, також найбільший у всій історії кіберспорту на території США. Схоже, кіберспорт продовжує набирати обертів, і зупинятися не збирається. Враховуючи, що виробники смартфонів вже випускають геймерські версії флагманів, які розкуповують як гарячі пиріжки.

Нагадаємо, що компанія Redmi представила новий ноутбук RedmiBook 14. Звичайно ж, він виявився максимально дешевим. За такий апарат попросять близько 12 тисяч гривень, і це набагато дешевше iPhone. Компанія вже не раз випускала бюджетні гаджети за доступними ціна, і цей раз не став винятком. Правда, на території України він ще не почав продаватися, але це лише питання часу.

Як повідомляв Знай.uа смартфон ASUS ROG Phone 2 продався за 2 дні тиражем в 2.5 мільйона одиниць. Звичайно, це не світовий рекорд, але компанія не могла похвалитися такими показниками. Відразу помітно, що смартфон сподобався публіці, правда ціна сильно впливає на популярність.

Також Знай.uа писав, що ціна ASUS ROG Phone 2 шокувала користувачів. Повідомляється, що гаджет продається за ціною від 500 до 1900 доларів. За такі гроші можна купити новий гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold, або купити потужний ноутбук. Правда, за останні 2 дні смартфон купили 2.5 мільйонів разів, що натякає на його майбутню популярність.